Post by cheerxioneorympvem on Feb 11, 2022 1:57:14 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Brain Out: Can you pass it? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid suurendavad vastupidavust ▞▞▞
▞▞▞ Brain Out: Can you pass it? 2022 version ▞▞▞
Ma mõtlen, et see, mida reklaamitakse, on reklaame täis. liiga palju reklaame imo. ja miks nupud "järgmine" ja +1 kohta vahetavad?? oh jah. reklaamitulu. ma ei saanud palju läbi, sest ma sain pidevalt reklaame. see on lihtsalt väsitav. keegi pole siin reklaamide ja raha eest, me oleme siin, et mängida.
Ausalt öeldes on see hea idee, kuid see vajab natuke tööd. 1. Palju reklaame 2. Mõnel neist pole mõtet, seega peate kasutama klahvi, et vaadata ROHKEM reklaame 3. Üks tase on tõesti raske, kuid siis on järgmine tase lihtne. Üldiselt on see hea mäng, kuid sellel on omad miinused
Mulle meeldis see mäng alguses, aga nüüd vihkan seda, sest see läheb ülilihtsast ekstreemseks. Siin on näide, et esimesed 4 taset on ülilihtsad, siis läheb see dramaatiliselt äärmuseni. 1. See on igav rakendus. 2. Kui sa võidad, ei võida sa isegi midagi nagu mänguraha. 3. Poes pole midagi peale vihje ja taseme vahelejätmise. Ja oma mänguvaluutaga "Võtmed" ei saa te midagi muud teha. Ma ei soovita seda mängu.
Lisaks sellele, et reklaame on palju (peamine põhjus, miks ma jätan ainult 2 tärni), on mul probleeme ka sellega, kuidas mängus kaks korda eeldatakse, et mängijat tõmbavad naised, ja häbistab neid ka selle pärast. kellel pole tüdruksõpra. Kohutav turundustehnika.
See mäng ei seisne niivõrd loogikamõistatuste lahendamises, kuivõrd väljamõtlemises, kuidas nad sind petta üritavad. Juhised on ebaselged, juhtelemendid on ebaselged, tõlge inglise keelde on ebaselge. Kogu asja eesmärk on panna teid vihjete saamiseks reklaame vaatama ja sageli pole lahendusel mõtet. ("Aidake neil pidada pimekohtingut!" ja lahendus on koeral korduvalt klõpsata. Miks? Sest tal on süda tagumiku peal, kui ta lõpuks ümber pöörab, kui piisavalt klõpsasite ja sellepärast ei*). Ei soovitaks.
See oleks palju parem mäng, kui poleks järeleandmatuid reklaame. Mul ei ole midagi selle vastu, et vaatan näpunäiteid või isegi vaatan reklaame pärast teatud arvu tasemeid/esitusi. Kuid kui mängus on pärast EVERY.SINGLE.LEVEL reklaame, vananeb see väga kiiresti. Kui sellel oleks vähem reklaame, hindaksin seda 5 tärniga.
See oli hea mäng kuni 12. tasemeni, sain vihje ja tegin seda, mis seal kirjas, kuid see ikkagi ei töötanud ja üks tase küsib, kui palju sa mängule hinnangu annaksid ja kõik alla 100% on vale ja siis kui sa vali õige vastus, kus on kirjas "aitäh toetuse eest", millel pole minu arvates mõtet.
Brain Out: Can you pass it? Kirakós játékok fsct
Brain Out: Can you pass it? پزل lnn
Ma armastan seda <3, on nii sile ja minu arvates pole peaaegu ühtegi reklaami.
Lõbus ja meelelahutuslik mäng. Nagu mõistatuse aspekt, kuid palju reklaame. Arvake, et see on see, mida saate tasuta mängu eest!
Super lõbus kontseptsioon, tõesti paneb sind mõtlema väljaspool kasti ja saab oma meelt töötada, kuid reklaamid on julmatud. Iga ühe taseme vahel on reklaam, ja disain kustub oma viisist, et sind trikkida, vaadates rohkem reklaame, liigutades nuppe ümber. Kui ma ei veedaks nii palju aega reklaamidega kui mängu mängides, annaksin sellele 4 tärni.
Ma armastan rakendust ... see on päris hea. Viimati mängides jõudsin mängu lõpuni ja seal oli kirjas, et nad lisavad veel mõned tasemed. Ma pole 2 kuud mänginud, nii et loodan, et tasemed on lõpetatud. Ootan põnevusega terve mängu mängimist. Mulle meeldib mäng, see on tore ja mõned on rasked ja lihtsad.
IMELINE mäng!! Mulle meeldib, kuidas saate reklaamide vahele jätta, ja ausalt. reklaame pole peaaegu üldse! See annab teile nii palju aega, kui vajate väikese mõistatuse lahendamiseks. Kui teile meeldib mõistatusi lahendada, ilma paljudeta .. see mäng on teie jaoks! 😁
Liiga palju vahelejätmatuid reklaame. Pusled on lõbusad, kuid mõnel neist pole mõtet. Vihjed pole isegi vihjed, vaid lihtsalt ütlevad sulle lahenduse. Jube grammatika ka.
Hämmastav mäng, kustutatud, kuna sain 3 sundreklaami enne, kui jõudsin tasemele mängida.
See on huvitav mäng. Siiski on reklaame liiga palju! On tüütu lisada iga kord, kui taseme läbite. Ma saan aru, et seda on vaja, kuid leian, et see on liigne.
Liiga palju reklaame. Samuti on mõned mõistatused naeruväärsed. Ma saan aru, et soovite väljakutseid saada, kuid mõnda neist on praktiliselt võimatu aru saada, kuna neil pole mõtet. Mida on telefoni raputamisel pistmist kellelegi limonaadi ulatamisel? Või telefoni tagurpidi keeramine lülitab valguse sisse/välja?
Juhuslikud, aga ka igal tasandil, sunnitud täielikult vahelejätmatud 30+sekundilised reklaamid. See on kohe 0 tärn. Siis on paljud selle mõistatused keerulised, juhtnupud on tõrges, graafika on nali. See on näide sellest, mis on mobiilimängudes viga ja miks peaksite nõudma rohkem kui see prügikast, mis hävitab mänge. Lõpetage nende peturakenduste kõrge hindamine. SINA oled põhjus, miks see on kõik, mida me enam näeme.
Ma armastan seda mängu, see on väga lõbus, kuid põhjus, miks ma annan sellele 4 tärni, on see, et sellel on nii palju rakendusi, kuid mulle meeldib see siiski, sest see on väga lõbus ja saate rohkem teada Soovin, et looja ei teeks mängus nii palju reklaamid laadige kohe alla!
Ma mängisin seda väikelapsena ja poisil läks asi hullemaks. Miks peavad mängud aja jooksul aina hullemaks minema? Minu probleemiks on reklaamid ja nendega kaasas olevad võlts-X-id. Parandage see, olete mängija kaotanud, kuni te seda teete.
Mitte parim esimene tase on palju raskem kui teised ja selle mängu matemaatika on haletsusväärne ja loll, kuid üldiselt annan sellele 2 tärni
See pole halb, kuid mõned mõistatused on raskemad kui vaja ja rikuvad oma reegleid. Ainult vihje, et öelda selge vastus. Mul on väga tuju telefonimänguks, mis ütleb mulle, et ma olen idioot.
Nii palju reklaame. Tavaliselt ma ei kurda reklaamide üle, ma saan aru, et tasuta mängudes on need olemas. Kuid mängimise ajal on allosas väike reklaam, siis saate valida klahvide reklaami vaatamise ja isegi kui te ei soovi klahve vaadata, saate ikkagi reklaami, mida vaadata pärast kunagi või igal teisel tasemel. Nägin vähem reklaame 2000. aastate algusest Internetist, kuna reklaamide blokeerimisele eelnenud päevad olid hüpikaknad.
TRANSFORMERS: Combattenti Azione les
Brain Out: Can you pass it? Головоломки zad
Väga lõbus ja lõbus!! Teile esitatakse küsimusi, need tunduvad peaaegu võimatud. Kuid seal on see lambipirn, millel saate klõpsata ja mis annab teile vihje. Mõnikord saate vastata. Te ei pea alati klõpsama lambipirni ikooni. Küsimused muutuvad raskemaks ja raskemaks. Btw ma armastan seda rakendust <3 Jätkake samas vaimus!!
Brain Out: Can you pass it? پزل lnn
Ma mõtlen, et mõned neist olid üsna lollid, andes vastuseid, millele tänapäeval ei mõtleks. Kuigi see oli tõesti lõbus, kui saad midagi korda ja tunned end tõeliselt targa inimesena. Arvasin, et olin pettunud, kui tasemeid enam polnud.
See mäng hangub ja mulle see ei meeldi. Ma soovitan seda mängu, sest see külmub mängu ajal. Soovitan kõiki muid mänge, välja arvatud see mäng. Reklaamid on sobimatud. Väikestele lastele nagu mina
Sellel mängul on palju potentsiaali, kuid REKLAAMID!!! Ma saan aru, et tasuta mängus on reklaame, kuid see peab olema koht, kus iga mõistatuse järel oli reklaam. Lõpuks muutsid nad mängu ja telefoni virtuaalseks roomamiseks aeglaseks. Minu teine probleem selle mänguga oli tasemed, mis pandi kasutajat petta või sundida rakendust jagama või hindama. See on lihtsalt tüütu ja kleepuv. Peale selle olid paljud mõistatused lõbusad, kuid ma desinstallisin.
Brain Out: Can you pass it? Головоломки zad
Hea mäng ja väga keerulised tasemed, kuid iga taseme järel on reklaam. Enamikul tasemetel on see sama reklaam ja pärast selle lõppemist pole valikut seda sulgeda, nii et peate kogu rakenduse taaskäivitama.
Paljud esimestest tasemetest on väga lõbusad, meelelahutuslikud ja legitiimsed mõistatused, mida lahendada. Mõistatused arenevad aga kiiresti üle hunniku juhuslikeks liigutusteks ja puudutusteks, kuni üks neist töötab. Tasemed kaotavad oma võime loogiliselt lahendada; see muutub peaaegu juhuslikuks.
Annan 3 tärni, sest mulle meeldib mäng, aga KUULUTUSED on PALJU!!! See ei ole väljamõeldud mängugraafika, vaid loogikamäng. Aga sa TÕESTI, TÕESTI pead lugema iga taseme juhiseid. Madalamatel tasemetel pole palju reklaame, kuid kõrgele tõustes on see reklaam pärast iga taset. Ehkki mulle mäng meeldib, vajan telefonis ruumi muude rakenduste jaoks, nii et tulge. Looge arendajatele reklaamivaba versioon ja ma tulen tagasi.
Huvitav, igav pole. Ajab mind naerma. Mina ja mu õde mängime seda koos, me mõlemad naudime seda üsna hästi. Mõnikord me petame ja Google vastab. Mõnikord istume seal matemaatikat tegemas ja proovime igavesti vastust välja mõelda, et mõista, et saate "autot liigutada" ja näeme* vastust🤣 Rahulolev.
Brain Out: Can you pass it? Slagalice ovx
Esimesel 10 tasemel reklaame pole, paluge teil kirjutada arvustus, seejärel antakse teile reklaam igal tasemel, häbi.
Mäng OLEKS lõbus, kui peaksite seda päriselt mängima. Iga taseme järel ja ajal on reklaam. Ja tundus, et mida rohkem arenes, seda rohkem reklaame tekkis. Need kasvasid ilma vahelejätmiseta aina pikemaks. Kindlasti desinstallin. Mulle meeldis, kuni sellest sai reklaamirakendus. See on sõna otseses mõttes selline tunne.
Esiteks liiga palju reklaame. Enamasti teiseks, kui soovite reklaami vaadates võtit saada, annaks see teile võtme, mida te ei saa vaadata ja ainult ühe, mille peate väljuma, ja kui teete seda, ei anna see teile võtit ja ütleb, et oodake. . Nii et mitte suurepärane mäng.
Ma armastan seda mängu, see paneb mind alati maailmas kahtlema, kuid mulle ei meeldi, et vihjenupu eest ei saa maksta või vahele jätta ilma võtmeta ja tundub ka, et nelja-aastane joonistas graafika, kuid üldiselt on see suurepärane mäng, kindlasti soovitan
See on väga lõbus peale selle, et kui sa lõpetad, ma arvan, et nad ei ole rohkem tasemeid teinud, kuid lisaks sellele on see väga lõbus mäng, millel pole ka palju reklaame ja enamik tasemeid on väga väljakutseid pakkuv.
Kindlasti mäng, mis töötab su aju ja mul on hea meel, et leidsin lõpuks midagi muud kui samad vanad asjad, mida olen mänginud!!! Kindlasti soovitan inimestel seda vähemalt proovida, ma võin kihla vedada, et see meeldib teile sama palju kui mulle! Ma armastan seda!!
See mäng on tõesti hea, seal on paar rasket, kuid rasket taset, kuid see on hea, kuid seal on palju reklaame ja ma arvan, et võib-olla oleksite pidanud mõned neist välja lõikama, nii et jah, kas saaksite selle parandada, aitäh, et olete olemas nii palju tasemeid ja ma arvan, et see mäng on tõesti lõbus, soovitan kindlasti kõigile, kes soovivad oma aju saada ja oma aega kulutada
Vau
Esimesed 3 minutit päris hea, siis oli see sõna otseses mõttes reklaamikeskne. Isegi lihtsalt menüü laadimiseks ja tahvlile naasmiseks, kuulutus. See on vastik. Fix see ja võib-olla haige uuesti mängida, kuid ma keeldun mängima mängu, mis on allapanu nothinf kuid reklaame. Selline alt vedamine ja SUUR väljalülitamine
Mängige 2 sekundit ja vaadake 30 sekundi pikkust reklaami. Lõbus mäng, kui te ei pahanda enamikku oma aega kulutatud vaadates reklaame. Üks asi on reklaamile vajutamine, et teenida tasu või reklaam pärast mitut vooru. Kuid see on sõna otseses mõttes iga voor või kõige rohkem kaks. Pidage meeles, et voorud võtavad vaid mõne sekundi.
See mäng võib olla tõesti lõbus, aga.... LIIGA PALJU REKLAAMID!! Te ei saa neid vahele jätta ega sulgeda. Vahel 3 järjest!! Kui nõustute video vaatamisega, et saada vihje võti, enamiku ajast ei ole videot ega oota igavesti. Ärge raisake oma aega. On paremaid ajumänge.
Mäng on tore viis aega raisata, kuid see tundub liiga puudulik, et õigustada kõigi reklaamide vahele jäämist. Mõistatused võivad olla pettumust valmistavad, sest ilma vihjeid kasutamata ei saa seda kuidagi lahendada. Näiteks on mõned mõistatused, mille puhul peate puudutama korraga kahte erinevat kohta ekraanil, liigutama ekraanil teksti või suurendama teatud pilte. Ilma õpetuseta ei saa isegi teada, et neid asju on võimalik teha.