Post by cheerxioneorympvem on Feb 11, 2022 2:03:30 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod sok token ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
nagyon tetszett. Nagyon szépek voltak a ruhák és imádtam mindent. nagyon tetszett ez a játék én azt ajánlom, hogy ti is töltsétek le!!!
Annyira szeretem 💕 ezt a játékot 🎮 Nagyon szórakoztató játék, a szépség és a divat legjobb játéka, és szeretem azt a részt, ahol divatversenyt rendezünk, van smink 💄 és divatkém, de sok 👗 ruha zárva van, de melyik ruha van nyitva szintén csodálatosak
Jó játék csak le van zárva a boltok vala merjük
A legrosszabb tapasztalat.😡 Túl sok hirdetés és üzlet zárva van. Ha megjelenik a hirdetés, túl sok időbe telik a befejezés.
Szeretlek COCO
Ez nagyon tetszik, de 3 csillagot adtam, mert több a hozzáad, és néhány szint le van zárva, ezért adtam, de nagyon szeretem
Nagyon érdekes játék és ez tetszik a legjobban
Szeretem ezt a játékot, de.. legtöbbször a dolgok zárva vannak, és nagyon rosszak (za za) vannak gyönyörű ruhák a za zaban, de vannak zárva
Minden tetszett benne. De ebben a sportos versenyben a sportos megjelenést akarja megnyerni. De benne az úszóruha nyert, ez nem fair, nem szabad stílus
2 csillagot adtam rá, mert a szőrszálakat is szeretném megváltoztatni. A fodrászat nincs feloldva, így a lányom szerint ez nem jó játék.
Szeretem ezt a játékot és szeretem a black friday-t 😊Csak egy probléma van, hogy csak az Addsss! de nem kapom meg álmai ruhámat a személyes vásárlómban, és a jó ruhákat mindig zárják, a rossz ruhákat pedig feloldják 😡 És a smink nem olyan jó !
Imádom ezt a játékot, mert nagyon szép ruhákat tartalmaz a modellnek, és minden dolog fel volt oldva. Nagyon szép játék lányoknak.
Unalmas ez a játék, 🙄😪sok minden le van zárva benne. Meguntam játszani ezt a játékot, ezért 3 csillagot adtam
Annyira bosszantó, hogy sok mindent nem oldottak fel ebben a játékban, miután egy ideig játszottak vele, unalmassá válik
Nem akar le tölteni😢
Ez egy kalap fos
Ez a játék nagyon szép játék, főleg ha versenyre megyek. És szeretek személyesen vásárolni, és szeretem a pénteket blokkolni, mert az árak nagyon alacsonyak, így ha telepíteni szeretnéd ezt a játékot, az egy nagyon szép játék.
Jo csak egy gond van hogy nem mindegyik ingyenes ezért kap csak 4 csillagot dajnálom hogy nem mindegyik ingyenes ha lrhetne hogy ingyenes tehetnék mert így nem olyan jó a játék
Régebben tetszett, de aztán eltávolítottam. Újra letöltöm és egy óráig vártam, hogy lejátsszam, de aztán csak 1 megabájtot töltött le. nem jártam sikerrel. Vissza akarom tölteni
Jó játék, de túl sok hozzá, és mennyi időt játszunk a zárolt egyszer nem fog kinyílni és megjelenik a vedd meg a teljes verziót, de ezt leszámítva minden nagyon jó😊
Nagyon szeretem, de az az, ami elszomorít, hogy valódi pénzt kell használnia néhány szoba vagy üzlet kinyitásához.
Csak három csillagot adok ez a játék egyáltalán nem rossz, de szerettem volna, ha az elegáns vágások különböző frizurákat készítenek a fodrászat zárva van, és azt mondják, hogy vegyem nem lehetséges ez a véleményem
Ez annyira unalmas játék, mert ebben a játékban olyan sok hirdetés van, és mindent meg is vásárolunk ebben a játékban. Szóval 1 csillagot adok. 😈😈😈😠😠😴😴😛😛😜😜👎👎👎👎
Imábom csak ajánlani tubom Imádom Csak ajánlani tudom
Ez egy szép játék. Ez egy nagyon szép játék. Annyi baba. Szeretem ezt a játékot. 5 csillagom van. Annyi kiegészítés. Annyi ruha. Ok szia.
Ez a játék szórakoztató, de nincs rajta semmi ingyenes viselnivaló! Vagy meg kellett néznem egy hirdetést, vagy zárolják.
Ramp Car Stunts - Car Games משחק תפקידים sxf
A legjobb játék nagyon szeretem, csak így tovább, és ne késlekedjen a sportos lánynak, most van időzíteni a zárolást, kérjük, nyisson ki minden boltot
Exualy ez a játék olyan jó és szép, de ezzel a játékkal van egy probléma, hogy miért minden alkalommal, amikor lenyomok valamit ingyen, de van egy videó, ami nem tud? Javítsd ki
Szórakoztató, de túl sok a reklám
csak 4 csillagot adok, mert néhány elem le van zárva, nem tudjuk kinyitni, de a játék kiváló és kiváló, ha van szint a játékokban, akkor több móka lesz......
De adok három csillagot, hogy miért nem tudom megjött már játszom, hogy a lány 11 ruha is nagyon aranyos a legolcsóbb színekben ruha nagyon szép mutasd a kihívásokat esedékesség ya mudra techtarget vannak jab puszta ügyfél karne wala videohívás játék