Post by cheerxioneorympvem on Feb 11, 2022 2:06:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pokémon UNITE ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pokémon UNITE IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодира неограничена издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Pokémon UNITE 2022 version ▞▞▞
Дайте по-добри наказания за afk играчи. Те съсипват играта. Също и за напусналите. Надявам се също да добавите опция, при която можем да подарим на някого боен пропуск или холооблек.
Здравейте, екип на Pokemon, аз съм голям фен на Pokemon. Толкова съм доволен от тази игра. Но след последната актуализация на Pokemon, ако се опитам да отворя черен екран, който се появява и се връща към самия начален екран. Моля, проверете този проблем. Благодаря ти
Много яка игра зарибява и има разнообразие и какво да правиш в нея
Fish Bomb - Free Fish Game Arcades 아케이드 nirc
Сериозно? Играта отнема време, за да събере играчите във всеки режим на игра, може би защото играчите нямат интерес да играят тази игра сега, защото няма да слушате нашите проблеми: нечестното сватовство; ако нашият отбор не е най-силният, това е противникът, толкова е минимално да имаме "честен" мач.
Когато излезе за мобилен телефон Pokemon Unite
Тази игра не може да се играе в мобилна мрежа, в противен случай работи гладко в wifi. Наслаждавах се на всеки аспект от играта, по-добре от Pubg всеки ден.
Бих оценил играта с 5 звезди, но още от актуализацията за сватовство се сравнявам с 1-3 души, които или ще смутят целия мач, или скръб. Докладвам всеки един, но изглежда няма никакво наказание за това, тези играчи просто се зареждат в друг мач, за да бъдат досадни.
Тази игра е наистина страхотна, графиката на играта е умопомрачителна, а роклята е страхотна. Харесва ми, че събитията идват едно след друго. Тази игра е добра за деца и възрастните също могат да я играят. Най-добрата игра на Pokemon някога.
Бих дал 5 звезди за страхотна игра, но изпаднах в голям проблем, свързах акаунта си с google и изтрих играта за определен момент, когато я инсталирах отново, не мога да намеря опция за обратно свързване на акаунта си с google. Моля, помогнете как да го върна защо няма опция за връзка с google
pokemon unite топ 5 счупени покемона които да играете и ...
Липсата на комуникация, съчетана с тяхната ужасна система за сватовство и некомпетентността на екипа на разработчиците да балансира героите, просто прави тази игра разочароваща загуба на време. Има толкова голям потенциал за тази игра, но докато не бъдат внесени някои много важни промени, не мога да препоръчам тази игра на никого.
Наистина е забавно, но сватовството е страхотно. Държа се на 55 процента победа, защото всеки хвърля играта и се предава
Красива графика, прост и забавен геймплей с кратки мачове, които можете да играете практически навсякъде. Когато играете с клетъчни данни, всяко стандартно съвпадение консумира под 9 mb (с "графика с ниско качество", която така или иначе изглежда фантастично) и издържат само 10 минути, което ги прави много достъпни. Влюбен съм в тази игра <3 Хубаво е да мога да нося още една игра на Pokémon в телефона си, където и да отида. Благодаря ти!
Това е наистина добра игра, но танковете/защитниците се нуждаят от своя нерф за щети, защото може да нямат същия DPS като нападателите, но все пак е достатъчно висок, за да убива доста лесно покемони. Те не би трябвало да могат да правят това, освен ако не са хибрид (поправете героите си като боже, толкова е досадно. Освен това това заслужава оценка 2.1, защото е боклук)
Толкова толкова забавно. Винаги играя като Царина. Отнема ми време, за да започна, но наистина е добре.
Pokemon Unite Beta Apk ще се нуждае от някои изисквания, за да работи на вашето устройство, така че се уверете, че устройството ви има
Идеята на играта е много хубава, но когато става дума за мач, правенето му е гадно. Отнема около 1 минута за създаване на мач и екипа, който дава: страхотни класни играчи в отбора на ветерани. Тези, които не участват, получават наказание от само 10 точки за феърплей.
Какво направи! Вашата коледна актуализация разруши връзката ми с вашата игра преди, но всяка игра на живо, която играя, в крайна сметка изоставам и се свързвам постоянно, така че не мога да играя повече, моля, поправете! Все пак ще кажа, че играта е забавна и ако не бяха проблемите с връзката, все още щях да играя и все още ви препоръчвам да я проверите, доста е проста и съм сигурен, че ще ви хареса, просто има нужда от повече ориентирани към общността съдържание, но съм сигурен, че ще бъдат разработени с времето
Екшън - Download Android Games & Apps
След два часа мачове най-накрая изиграх карта, където моите съюзници или врагове не бяха тайни ботове. Те пълнят мачовете с ботове. Не харесвам фалшивия мултиплейър
Pokémon UNITE току-що беше пусната в продажба. Но дали играта е подходяща и за ... Може ли Pokémon UNITE да бъде следващият голям Esport?
Последната актуализация беше болка в знаете къде.... нямам данни или някой, който да ме намери лесно. Актуализацията никога не трябва да изисква заобиколно решение, което да изгони голяма част от вашата база играчи. Сигурен съм, че не съм единственият без лесен достъп до данни. Всяка актуализация трябва да премине безпроблемно, като се използва само достатъчно силен Wifi сигнал. Това е прилична игра, но стресът и обръчите, през които трябваше да прескоча, за да помоля някой да ме намери, бяха смешни. Разработчиците правят по-добре, моля.
Обичам тази игра, най-добрата игра за феновете на анимето. 4 звезди, защото някои покемони имат нужда от nerf. Тази игра е много добра за феновете на анимето, които са прецакани относно „битен стил на основната игра на Pokémon (като BDSP), защото анимето показват различен стил на битка“. Харесва ми да виждам някои функции като 1v1 приятелска битка с покемон означава само битка с покемон с моите приятели (или с бот)
Обичах тази игра, когато стартира на Nintendo Switch до момента, в който купих пакета 245+245 за първи път aeos gem bundle. Купих си Gardevoir skin и някои други неща. След покупките имах поне 200 скъпоценни камъни. Загубих моя Nintendo Switch, така че изтеглих играта на телефона си. Изтеглянето не отне много време, плюс целият ми напредък от Switch беше прехвърлен на телефона ми. Единственото нещо, което липсваше в играта ми, бяха скъпоценните камъни. 200-те скъпоценни камъни, които не похарчих. Не знам къде са отишли.
Тази игра е забавна, но моля, занимавайте се с хората, които умишлено не работят по време на играта. Виждал съм много хора да получават 0 точки в почти всяка една игра, а също така един човек може да използва програма, за да остави Vulpix да остане в базата, но да атакува на всеки 5 секунди, така че да не бъде определен като неактивен играч.
Съжалявам, но никога не съм давал на игра 3 звезди, но трябва наистина да оправят системата за класиране. Разочароващо е да давате всичко от себе си, за да се опитате да спечелите, но ви се редят на опашка с начинаещи и това не е честно. Току-що започнах да играя, така че нямам много приятели, с които да се групирам и да имам по-добър процент на печалба. В един момент бях начинаещ, но затова те имат тренировъчни мачове, за да можете да се запознаете с играта. Ако не използвате това, само ще накарате отборите да загубят. Загуба 4 победа 1........
Pokémon UNITE অ্যাকশন hxnp
Новата актуализация е добра, но когато отворите играта, след като актуализирате, отнема известно време, за да влезете в играта
Играта е супер забавна, няма да лъжа, но мисля, че ще трябва да поставите повече събития или нещо подобно, мисля, че разработчиците всъщност не влагат страст или нещо друго в играта. Това е много уникална игра, харесвам я. Давам му 2 звезди за сега, само защото събитията са кратки и след събитието това не е повече насърчение да играете играта. Съжалявам.
В напълно затворена бета версия, първият геймплей на Pokémon Unite излиза наяве, с някои първи изображения на това, което ни очаква в тази MOBA за Android.
Това е страхотна игра, но има нужда от много подобрения. Понякога сватовството отнема толкова време и хората не са натискали готови без причина и трябва да чакаме отново за сватовство. Освен това картите не са много, хубаво е, ако картите са много, последното нещо е, че се сравняваме с afk или глупави хора, които продължават да крадат нашите убийства, за да събират енергия от Aeos. Надявам се скоро да поправите това.
Забавление в началото. Но произволните покемони са глупаво силни без причина и най-големият недостатък на играта е без значение колко щети са нанесени на див покемон от играч, който получи последния удар, получава убийството и това важи за zappdos и articuno, както и коригиране или премахване всички заедно моля.
Поправете грешката при оценяването, че е толкова досадна и ме кара да губя заради нея, че ще променя оценките си, след като я поправите възможно най-скоро.
Концепцията на играта е добра, но съпоставянето е твърде несправедливо, също така изостава или има проблеми в средата на играта, което ме кара да губя точки за честна игра, дори когато моят wifi е стабилен, ще деинсталирам играта и просто ще я изтегля отново, надявам се ще бъде по-добре в бъдеще
Те включват игри като Pokemon Unite, Battlefield Mobile и Hitman: Sniper ... новата игра и екшън-аркадното заглавие вече ще има кратък тийзър трейлър.
Нова Pokemon игра за Android и iOS идва това лято
🔥Много много💖 добра игра🌚👍🏻🌌
Crowd Fight
Намирам играта за страхотна и забавна, но в ранг е досадно, когато вашите съотборници ще бъдат лоши играчи, въпреки че сте добър играч. Има някои случаи, в които аз съм единственият, който е в майсторски ранг, докато други са под моя ранг, докато моите опоненти, за които предполагам, са майсторски ранг. Което не е добре. Редактиране: с новата актуализация на 1/21/22 Pokemon Unite стана тежък за съхранение. Това е доста дилема, тъй като имам ограничено място за съхранение. Може да напусна играта точно поради тази причина.
Наистина ми харесва тази игра, но тя има няколко недостатъка, от които много често се оплакват в платформи като Reddit. Първият е сватовство. Повечето играчи в тези игри са наистина лоши, много е досадно хората, които се опитват да напреднат, да бъдат поставени в мач с играчи, които отиват AFK или играчи с 0 игрово чувство. Друго са игрите с ботове. Те са силно разочароващи и трябва да бъдат премахнати. Ботовете са лоши и не помагат. Освен това наличието на добър отбор ще може да подкрепи играчите да спечелят.
Трябва да са 5 звезди, ако няма ограничение във времето и ние ще унищожаваме всички цели, вместо просто да чакаме времето да достигне лимита си, да можем да разговаряме със съотборници и приятели, да изграждаме елементи, за да направим покемоните по-силни.
Pokémon UNITE Acțiune hnd
Честно казано, това е добра игра, но има много проблеми по отношение на предмети, покемони, механика на наваксване или просто смилане. Някак си е несправедливо да чакате 3 дни, само за да получите Aeos монети и енергия отново, хората искат да мелят и да жънат наградите, за това е moba. Редактиране: Сватовството е невалидно в тази игра. Не се притеснявай повече. А кожите ви струват една конзолна игра, включваща Alolan Ninetales. Редактиране 11/11/21: Сватовството ви все още е гадно. Дано парите ви са добри. Заднички.
Алгоритъмът иска да продължите да играете, когато сте в серия от загуби. За да отстраните алгоритъма, спрете да играете играта за определен период от време и ще спечелите. Вярвай ми. (това е твърде предсказуемо tencent хаха)
Като цяло, това е добра игра. Въпреки това, има един проблем, който открих и той е за вашата Surrender System. Накратко, ако врагът ви се предаде, това трябва да означава, че печелите, нали? Всъщност не. Защото дори и врагът ви да се предаде, стига да има повече точки от вашия отбор, той все пак печели в крайна сметка. Това е доста утежняващо и измамно, защото врагът може просто да се предаде, когато пожелае, стига да знае, че е на преднина. Вие, момчета, наистина трябва да поправите, тъй като това е измама и несправедливо.
Обичам тази игра! Това е наистина забавно и скучно на действие. Единственото оплакване са мачовете. Ако съм ветеран, получавам мачове с велики и накрая губя много мачове. Също така промяна в системата за награди би била добра
През изминалите две години излязоха Pokémon Sword, Pokémon Shield, Pokémon Snap и Pokémon Unite. Това направи феновете нетърпеливи да разберат
Вашата игра е много добра, но трябва да подобрите системата за чат и също така трябва да добавите система за гласов чат в играта, която прави комуникацията на играчите по-добра. Надявам се, че вашите разработчици ще добавят тази система скоро. Благодаря ви, че прочетохте молбата ми. Приятен ден
Хареса ми играта и смятах, че е доста забавна, но това е най-лошата игра за сватовство, която някога съм срещал, никой дори не се доближава. В мачовете за ранг играчите са толкова несправедливо разпределени, че имате предимно експерти в единия отбор и 3 или 4 майстори в другия. Това дори не е конкуренция в този момент.
Pokémon UNITE Hərəkət xevx
Хубаво