Post by inelenmaycoa on Mar 8, 2022 19:37:17 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tales of Illyria:Destinies ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tales of Illyria:Destinies IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ هک بسیاری از primogems ▞▞▞
▞▞▞ Tales of Illyria:Destinies 2022 version ▞▞▞
من واقعاً این سبک را دوست دارم، اما در تبلت سامسونگ گلکسی A6 (10 اینچی، دستگاه نسبتاً کارآمد)، *به طرز دردناکی* تاخیر دارد، شاید 4 فریم در ثانیه، با هر دور مبارزه با 2 مبارز حداقل 10 ثانیه طول می کشد. پس از از دست دادن همراه گرگم بدون درخواست تأیید، به دلیل اینکه دکمه «رد کردن» را زدم (فکر میکردم به معنای «رد کردن این کادر محاورهای» است)، نمیتوانم حوصله بارگذاری ذخیره خودکار ۱۰ دقیقهای را نداشته باشم و امیدوارم دریافت کنم. او برگشت برای طلای IAP اضافی که خریداری کردم بسیار زیاد است.
من می خواهم با گفتن این که این بازی ارزش دلار را دارد شروع کنم. آن را بخرید، آن را امتحان کنید، بسیار خوب نوشته شده است، خواندن آن لذت بخش است. اگر این یک بازی پنج ستاره آسان و ماجراجویی بود. با این حال، جنبه مبارزه ای نیست و گیم پلی این بازی را خراب می کند. برای توضیح بیشتر، من این بازی را بدون وقفه بازی کردم و کاراکترهایم را به سطح جمعی از اعضای شش و شش حزب رساندم، همه اعضای حزب کاملاً مجهز هستند و تمام مهارت های خود را که به صورت جداگانه از آنها استفاده می کنند سطح 4 هستند. من از کیس نفرین مبارک استفاده می کنم. هیولای مناسب، و با این حال در این مرحله برخوردهای تصادفی تمام مهمانی من را به راحتی می کشند. شاید به این دلیل است که هر همراهی که پیدا می شود یک کاربر جادویی یا آرچر است، زیرا هیچ راهی برای آزادی با افرادی که در مهمانی خود استخدام می کنید وجود ندارد، فقط باید به بهترین ها امیدوار باشید. طلا به قدری کمیاب است که باید ابتدا بین مهارت های آموزشی یا تجهیزات بهتر یا داشتن وسایل حمل و نقل کافی برای نوشیدنی غذایی و مورد نیاز یکی را انتخاب کنید. من 4 ساعت گذشته را صرف گشتن از جایی به مکان دیگر کردم و سعی کردم هر چیزی را پیدا کنم که بتواند به شخصیت های من کمک کند. این رویکرد سختی ناشی از فرسایش بازی، لذت بردن از آن را تقریباً غیرممکن میکند، زیرا در حال حاضر از نظر حرکت درخواستی Oregon Trail آن بسیار کند است، که اگر مدیریت واقعی برخوردها چندان دشوار نبود، مفهومی عالی است. و صحبت از برخوردها، سیستم مهارت بسیار کجرو است به این معنا که شما با وجود داشتن 10 از 10 مهارت خود که اتفاقاً ساخت قطار نیز نامیده میشود، به سختی موفق میشوید و هیچ شانسی برای افزایش ندارید مگر اینکه هزینه کنید. همه اینها جنبهای جذاب از بازی را ایجاد میکند که در آن بین دو شهر یا بین شهرها با ماموریتهای انجمن جنگجویان و Mage که از دو نوع خندهدار آسان تا غیرممکن را شامل میشود، راه میروید. اگر این کافی نبود تا وقتی واقعاً به شهر میروید، بازی را تقریباً غیرقابل بازی کنید، حتی یک سفر ساده به کلیسای کوچک میتواند به حمله اژدها ختم شود که همسر مهمانی فوری است، زیرا شما حتی نمیتوانید به اژدها ضربه بزنید زیرا شخصیتهای شما اینطور نیستند. آماده برای مبارزه با اژدها این سرعت خزنده و سیستم بسیار وحشتناک بارگیری مجدد فرسایش، راه اندازی مجدد و اساساً گیم پلی اجباری باعث می شود که بخواهم این بازی را حذف کنم و ادامه دهم زیرا زمانی که این بازی بسیار امیدوارکننده شروع شد بسیار ناامید کننده بود. با این حال، یک بار دیگر به آن ضربه میزنم و یک کلاس جنگنده راه میاندازم تا به من این امکان را بدهد که شاید از بازی لذت ببرم، حتی اگر انتخابم را از بین ببرد. این است اما من احساس می کنم که بازی در بهترین حالت از هم گسیخته است.
من تازه بازی را شروع کردم، اما آن را دوست دارم و واقعاً می خواستم DLC را بخرم، اما در حال حاضر نمی توانم 10 دلار بپردازم. در هر صورت من واقعا از بازی لذت می برم. ویرایش کنید. هنوز هم بازی را دوست دارم، فقط باید بگویم که توسعه دهنده عالی است و سریع پاسخ می دهد.
اگر دو نسخه اول را بازی کرده باشید، می دانید چه انتظاری دارید. اما شما این کار را نمی کنید. اگر دو نسخه اول را بازی نکرده اید، نگران نباشید. این یک فرنچایز عالی است. این بازی عالی است، بسیار فراگیر. من از این بازی کاملاً لذت می برم. امتحان کن. برای لذت بردن از آن واقعاً نیازی به خرید برنامه ندارید. این کمک می کند. و برای یک مخزن بنزین هزینه بیشتری پرداخت می کنید.
این بازی را دوست دارم و آن را بسیار بازی می کنم. هرچقدر هم سرعت بدم هیچوقت به سختی نمیزنم . یک دشمن تقریبا همیشه. آیا کاری هست که بتوانم در این مورد انجام دهم
یکی از عمیقترین بازیهای نقشآفرینی در فروشگاه Play، تشکیل تیم شکست ناپذیر شما، کلید بقا در یک دنیای فانتزی بزرگسالان است که به خوبی توسعه یافته است. تغییرات سلاحها و زرهها در نبردهای پرتنش و تاکتیکی RTWP به سبک «بالدورز گیت» و راهپیماییهایی شبیه «مسیر اورگان» در مناظر عجیب و غریب و خصمانه، بهطور مشهودی بر اعضای حزب منعکس میشود. سیستم منو سخت تر از آن چیزی است که باید باشد، اما توسعه دهندگان پاسخگو و قابل دسترسی هستند. بدون تردید توصیه می شود. اگر شک دارید، گیم پلی بازی را در یوتیوب بررسی کنید.
بازی عالی این بازی اندرویدی مورد علاقه من و یکی از بازی های مورد علاقه من در هر پلتفرمی است. بسیاری از کارها را به خوبی انجام می دهد، مانند داستان های فردی بسته به اینکه از کجا شروع می کنید، همچنین مبارزه جالب و پیچیده است، اما هنوز به اندازه کافی برای درک آسان است. اما من باید به چند نکته اشاره کنم که چه چیزی را می توان بهبود بخشید. 1 اطلاعات مجله کمی مینیمالیستی به نظر می رسد من دوست دارم محتوای بیشتری به آن اضافه شود. 2 من دوست دارم مانند داستان Tortha تصمیمات بیشتری برای تغییر بازی ببینم
یکی از سرگرم کننده ترین و سرگرم کننده ترین بازی هایی که برای اندروید پیدا کردم. گیم پلی بازی یادآور بازی های قدیمی رایانه شخصی مانند Oregon Trail و چند بازی دیگر است. نبرد مبتنی بر نوبت خودکار است اگرچه می توان آن را به صورت دستی بازی کرد. رویدادهای جالب مختلفی وجود دارد که برخی بر اساس کارما و برخی بر اساس اینکه با چه ملتی روابط بهتری دارید، وجود دارد. رویدادها به خوبی نوشته شده اند، همراهان داستان های جالبی ارائه می دهند. یک مشکل کوچک من این است که از زمان به روز رسانی یک اشکال صدا در منوی مهمانی وجود دارد.
Tales of Illyria:Destinies பாத்திரமேற்று விளையாடுதல் pjf
تاخیر تنها چیزی است که از بازی دریافت می کنم. من قبلا با کیندل بازی می کردم و عالی است. اما موتور اندروید من به دلایلی نمی تواند آن را بازی کند. خیلی کند و کند است. بد است چون بازی فوق العاده است.
این بازی را دوست دارم قرار بود دو تای دیگر را بخرم اما میتوانی قسمت دوم را الان پیدا کنی؟🤔😫
پس از بارگذاری مجدد چندباره ذخیره، من تا سطح حداکثر خزیدم. گرفتن زره با مقاومت بالا در برابر آتش سمی و غیره واقعا کمک می کند. من dlc را خریدم، قیمت منصفانه است و ناامید نشد. Armor dlc مفید است و توسعه عظیم من را در این بازی جذب کرد. با آرزوی به روز رسانی ها و توسعه های بیشتر در آینده. با تشکر از توسعه دهندگان برای کار به خوبی انجام شده است.
Tales of Illyria:Destinies RPG dhf
بازی بسیار سرگرم کننده و جالب بوده است. با این حال، امیدوارم که آنها یک صفحه تأیید را وارد کنند، زیرا من حداقل دو بار یکی از اعضای حزب را به دلیل اشتباهات اخراج کرده ام. با تشکر.تالارهای مزاحم اشکال دارند و من نمی توانم کتاب را بخوانم یا جایی به جز سمت راست 4 بار بروم..... وگرنه بازی خوبی است.
Word of the Day - Vocabulary განათლება krgi
این بازی فوق العاده است با توجه به تعداد زیاد انتخاب بازیکن در هر رویارویی، منطقی است که هیچ کس قدمی برداشته باشد. من مالک تمام بازی های ساخته شده توسط این توسعه دهنده در G Play هستم. برای لذت بردن از این بازی، نیازی به خرید هیچ یک از موارد خریداری شده در فروشگاه ندارید. من در ابتدا بسته جستجوی اضافی را برای داستان اضافی خریداری کردم. بعداً من تجهیزات را خریدم زیرا به نظر جالب می رسد اما هنوز از تجهیزات غیر فروشگاهی در بازی استفاده می کنم زیرا آنها بهتر هستند. عاقلانه روی طلای بازی سرمایه گذاری کنید. به طور مداوم به روز می شود.
این بازی به نوعی سرگرم کننده و جذاب بود. داستان هم خوب نوشته شده سبک مبارزه کمی مرا به یاد FF7 انداخت که هرگز چیز بدی نیست. تنها شکایت من این است که سختی هیولا باید کمی مقیاسپذیرتر شود. خیلی وقتها ماجراجویی میکردم و با برخوردهای تصادفی که به نظر میرسید خیلی سخت بود، درگیر ماجراجویی بودم. این باعث شد که مجبور شوم در طول ماجراجویی خود، صرفاً برای حفظ پیشرفتم، مقدار زیادی ذخیره/بارگذاری کنم.
تنها مشکل من با بازی گرافیکش است. همه شخصیتهای لیس انسانی بداخلاق به نظر میرسند. مخصوصا شخصیت خودت گرافیک می تواند از یک به روز رسانی بزرگ استفاده کند و همچنین می تواند از ایجاد شخصیت استفاده کند.
عاشق شرکت، عاشق بازی. سوال سریع، برای IAP کجا می روید؟ ویرایش: پیداشون کردم، ty، ارزشش رو داره. این بازی را دوباره بخرید ویرایش شده: کی دنباله می گیریم؟
برای مدتی بسیار سرگرم کننده است. در نهایت واقعاً تکراری می شود، مخصوصاً جنگ. محدودیتی وجود دارد که چند بار می توانید یک نوع مبارزه را بارها و بارها انجام دهید.
بازی عالی، به راحتی مورد علاقه من است. خوشحالم که بالاخره آن را با گلکسی A10e سازگار کردند. با این حال، وقتی منو را در مسیر سفر باز میکنم و چند نقطه میانی دیگر، صدای بدی دیوانهواری به من حمله میکند. اگر این را بتوان به راحتی حل کرد یک بازی 10 ستاره
آیا پایانی در بازی وجود دارد که من جستجوی شخصیتم را تمام کردم. من امیدوارم که آن را به روز رسانی خواهد شد
از هاردکور برای هاردکور، پر از محتوا، امکان تقریباً بی پایان، به تمرین و پخش مجدد نیاز دارید، اما وقتی می دانید کدام مهارت بهترین است، کدام سبک مبارزه برای شما مناسب است و کدام طلسم مهم است، کل دنیای فانتزی بی پایان برای شما باز می شود. به شما قول می دهم که باید داشته باشید و برای برنده شدن پرداخت نکنید. اوه یک چیز می توانید نادیده گرفتن مهارت را قابل توجه تر کنید؟ راه اندازی ai خوب کلید پیروزی است و امیدوارم آسان تر باشد
حدود 3 یا چند سال است که آن را پخش کردهاید و یک RPG ستارهای است! تنها مشکل اخیراً صدای دیوانه کننده و بلند است که با باز کردن منو ظاهر می شود. من سامسونگ 10 دارم شاید مشکل داشته باشه. از شما برای بازی فوق العاده و برای نگه داشتن آن در طول سال ها متشکرم!
به شهر رفت و در خیابانی راه می رفت. یک مست در حالی که لبخند می زند روی من عصبانی می شود. من آنقدر محکم به فاق او لگد زدم که از روی زمین بلند می شود، سپس آنقدر به زمین ضربه می زند که بیهوش می شود. بعد البته به عنوان انتقام، همه جاش را عصبانی می کنم و او را بیهوش در خیابان رها می کنم. 10/10 آیا فاق به یک مست لگد می زند و دوباره او را عصبانی می کند.
یکی از بهترین بازی های اندروید. هر چند در دستگاه جدید تاخیر وجود دارد.
اولی را دوست داشتم، نتوانستم وارد دومی شوم و این یکی را دوست داشتم.
بازی از هر نظر عالی است. تنها چیزی که باعث میشود آن را کنار بگذارم این است که وقتی راه طولانی در پیش دارید، سفر میتواند بسیار خستهکننده باشد، و شروع برخوردها میتواند بسیار دشوار باشد. به غیر از این چیزها، واقعا یک بازی لذت بخش است. ارزش یک دلار را دارد.
من همیشه این را دوست دارم بازی کنید
اگر اندروید دارید این بازی را نخرید. یک دلار برای بازی ای خرج کردید که کار نمی کند. من گزینه ای برای وارد کردن نام خود ندارم. بنابراین هیچ راهی برای شروع بازی وجود ندارد.
بازی به طرز دردناکی نامتعادل است. توسعه دهندگان به جای طراحی جامد خوب، بر تاکتیک های ارزان قیمت تکیه کرده اند. اگر در یک نبرد شکست خوردید زیرا دشمن به طرز مضحکی قدرتمند است، فقط مبارزه را بارها و بارها با سختی کمتر تکرار کنید تا برنده شوید. افتضاح است. مانند پادشاه کورینت، تخته سنگ را به بالای تپه هل می دهد تا دوباره به پایین بغلتد. من Legends Arcana را خریدم، و این بد نبود، اما این برنامه وحشتناک است. تنها دلیلی که امتیاز بالایی دارد این است که طرفداران فروم معمولی بازی را هیپ می کنند. من می توانم Legends Arcana را توصیه کنم، اما این بازی را نه.
من واقعا از این بازی لذت می بردم قبل از اینکه یک افتضاح باشد
بازی جامد. ترکیب خوبی از مسیر فانتزی و اورگان. عمق کمی ندارد، اما میتوانید ساعتها با بازی آن بسوزانید.
به سادگی یک بازی فوق العاده با داستان اختصاصی، آثار هنری و مبارزات. افزودن DLC به این معنی است که کارهای بیشتری برای انجام دادن وجود دارد، حتی پس از اتمام خطوط جستجوی مبدا. 10/10.
سرگرم کننده و چالش برانگیز است. من شمارش را از دست دادم که چند بار در این بازی مردم.
پتانسیل شگفت انگیز توصیه های زیادی دارد که می تواند این را به میلیون ها نفر برساند.
عالیه، من هر 3 بازی رو خریدم اما نمیتونم دومی رو پیدا کنم، به هر حال میتونم بگیرمش؟
بسیار ناامید... من واقعاً می خواهم این بازی را بر اساس نظرات شگفت انگیز بازی کنم و برنامه را خریدم. وقتی میرم نصبش کنم قسمت اول نصب رو بدون مشکل انجام میدم ولی قسمت 2 یه کم تموم میشه بعد میگه فایل خرابه. هییییییییییییییییییی ویرایش: Dev خیلی سریع با من تماس گرفت، واقعا مفید بود. من نمی توانم به اندازه کافی تاکید کنم که این یک بازی و تیم عالی است. فقط وای
من آن را بسیار شبیه به بازیهای ویدیویی کنسول قدیمی میدانم: باید تعداد زیادی را در بازی پمپاژ کرد، اما سرگرمکننده و فریبنده است.
بازی حتی دیگر شروع نمی شود. من از Sony Xperia xz premium استفاده می کنم. بازی کار می کرد تا اینکه گوشی من به اندروید 9 آپدیت شد و آپدیت جدید بازی منتشر شد. V6.60 خوب بود حالا بازی از صفحه شروع فراتر نمی رود
خوشحالم که این داستانهای سرنوشتهای illyria از تبعید بازگشته است، زیرا من این بازی سرگرمکننده RPG را از دست دادم. برای کسانی که می خواهند یک بازی آسان داشته باشند، این بازی برای شما مناسب نیست، این بازی برای افرادی است که به گیمرهای بازی ساز و هاردکور علاقه دارند، زیرا شما هیچ چیز آسانی در این بازی دریافت نمی کنید، باید آن را به دست آورید.
بهترین نوشته ای که در هر بازی RPG روی موبایل دیده ام. همه شما با سبک هنری، سختی و غیره کار فوق العاده ای انجام دادید.
همه نبردها اکنون سختتر شدهاند، بنابراین باید پول واقعی بپردازید تا با تجهیزات و مهارتهای بهتر بازی را شکست دهید. بازی هنوز هیچ وسیله ای برای فرار از حریفان تصادفی با قدرت بیش از حد ارائه نمی دهد. داستان تنها پیشرفتی است که با یک شخصیت شخصی ایجاد شده است، وگرنه به خاطر مکانیک حریصش به این 1 ستاره می دادم. ویرایش: دقیقاً 2 مورد برای زره، 1 مورد دیگر برای طلای اضافی، 2 مورد دیگر برای یک طلسم، برابر با هر عضو حزب. تراکنشهای خرد کافی دریافت کنید و میتوانید یک سواری جدید بخرید.من قبلاً برای بازی پول پرداخت کرده ام، نباید برای آسان کردن بازی پیشنهاد شود که بیشتر پرداخت کنید. واضح است که شما به اندازه کافی تست انجام نداده اید زیرا می دانید دلیلی وجود ندارد که نتوانید از جنگ فرار کنید. این سریال پتانسیل داشت، اما این آخرین نسخه ای است که من خریدم. ویرایش اضافی: اوه، من باید مجموعه مهارت خود را با طلا ارتقا دهم، شما باید هزینه اضافی نیز بپردازید، زیرا ماموریت ها به شما جک نمی دهند. نگاه کنید با شروع بهترین زرههایی که میتوانید بدون خرید چیز دیگری تهیه کنید، امتیاز 15 به شما میدهد، اما اگر کاربران پرداخت کنند، میتوانند رتبه زره 50 = P2w را دریافت کنند. من هم فضای محدودی دارم، اما P2w به این معنی نیست که باید 100 ثانیه خرج کنید. هر چه بیشتر خرج کنید برنده شدن راحت تر است و این همان بازی است که شما گفتید.
آیا هرگز داستان جدیدی وجود خواهد داشت
این بازی واقعا عالی است.
وووووو دوباره در فروشگاه است این بازی را دریافت کنید. این یک چرخش فوقالعاده در یک RPG سبک اورگان تریل و سرگرمی بسیار است. انتظار برای چهارمین بازی در سری Illyria...
در ابتدا خوب بود، سپس چند دلار پرداخت کردم و آن را اعلام کرد crashng. ناامید
یک بازی عالی مخصوصاً اگر در مکانی بدون اینترنت هستید.