Post by inelenmaycoa on Mar 8, 2022 19:40:20 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ The Heroic Legend of Eagarlnia ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ The Heroic Legend of Eagarlnia IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює нескінченні примогеми ▞▞▞
▞▞▞ The Heroic Legend of Eagarlnia 2022 version ▞▞▞
Це чудова стратегічна гра з високим рівнем фантазії. Єдине, що дратує, це те, що діалоги не враховують стать персонажа. Тому діалог буде говорити «король», навіть якщо очевидно, що королівством править королева. Подібним чином діалоги говорять «він» чи «його», навіть коли йдеться про жінку. Я б хотів, щоб вони це виправили, оскільки це дуже відволікає.
Він трохи відрізняється від версії для ПК, початковий капітал набагато більше, але вартість розробки набагато дорожче. Дохід від торгівлі дуже високий, і на середній і пізній стадіях він повністю залежить від прибутку від торгівлі для підтримки солдатів і героїв. Оскільки економічний тиск набагато менше, складність набагато нижча, ніж у версії для ПК.
Хороша гра, але є кілька проблем із текстом, який виходить із коробок і не з’являється. Ще можна відшліфувати. Бойова механіка також виглядає трохи незбалансованою.
Не дозволить мені пройти повз екран єдності
добре, але якщо ви натиснете продовжити, іноді це продовжить ваш прогрес не з автозбереження, а з ручного збереження, тому будьте обережні, якщо ви граєте протягом тривалого часу, завжди пам'ятайте про збереження вручну
The Heroic Legend of Eagarlnia Παιχνίδια στρατηγικής wzyw
Гра, безсумнівно, є дорогоцінним камінням. Я дуже задоволений грою. Це все, чого я очікував і навіть більше. Мені подобається бачення розробників гри. Чудова робота. Я нова ця гра була для мене відразу, як я її побачив. Дивовижний підручник допоможе розпочати вашу подорож. Мені насправді вони більше подобаються, ніж гра «Три королівства», але одна з моїх улюблених. Якщо ви любитель трьох королівств, не соромтеся купити зараз. Я зробив, і я грав кілька годин зараз, і це чудова гра, яка любить управління.
The Heroic Legend of Eagarlnia Strategy ezuf
чудово!
The Heroic Legend of Eagarlnia Strategia uhqs
Ця гра займає багато часу і мені подобається!
Одна з найкращих стратегічних ігор у додатках Google, вона нагадує мені бригандину.
Не вдається пройти екран єдності. Гра не працює.
Гарна гра. Система гри легко зрозуміти. 4 зірки для безхмарного збереження та англійської мови. Сподіваюся, розробник. незабаром додасть цю опцію.
The Heroic Legend of Eagarlnia Strategiya pdjg
Текст справді маленький, а фонова атмосфера може бути спокійною, але звуки цивільного населення занадто багато. Це хороша концепція, і вона грає як ризик. Особисто це круто, наскільки великий список персонажів і типи королівств, але, чесно кажучи, я думаю, що менший список з більш повними, детальними персонажами, що привертають увагу, був би набагато краще. Це особиста річ, оскільки я ціную глибину над масою. Нарешті, підручник хороший, але багато дрібних деталей, які переважають.
Це дуже хороша гра. Дуже сумно, що виникла технічна проблема і люди залишили погані відгуки. Ця гра схожа на «Романтику трьох королівств». Сюжет добре продуманий. Мало того, що всі фракції мають свої описи, навіть персонажі з їхньою передісторією. Ігрова механіка весела. Розробники виконали напрочуд хорошу роботу для команди лише з 4 чоловік. Я дійсно відчуваю, що вони доклали всіх зусиль, щоб створити цю гру. Я покладаю на це великі надії! Дякую за гру!
Я грав у пекло, але все ще занадто легко, коли у тебе було більше міста, ніж AI. - Вам потрібно переробити переклад англійською мовою, а не синхронізувати з китайським дубляжем. - також додати галерею про елементи. - додайте більше діалогу, якщо можливо. - додайте більше сюжетних сцен, це занадто упереджено. - бойова система не хороша, авто повністю. - місія полягає в тому, щоб виграти війну, але як тільки ви підкорили все місто, у вас не було нічого, крім повторюваних. - Гра в цілому непогана, але вам потрібно додати більше історії тощо, це буде чудова гра!
Як і інші, логотип Unity, а потім сірий екран назавжди.
Крута гра. Бажаю, щоб шрифт був трохи зрозумілішим на телефоні. Крім того, схоже, що у випуск є деякі файли тестового збереження.
Загалом хороші стратегічні ігри, але мають кілька недоліків. - Немає дії скасування, якщо ви вже доручили комусь виконати якесь завдання, ви не можете його скасувати. - Якщо ви переставите цілу казарму, наступного ходу на вас нападуть, і всі переставлені герої не зможуть захиститися, тому що гра думає, що їх немає з якоїсь причини. - Можна використовувати лише через пошук, лобі або полон. Немає списку вільних офіцерів. - Досить маленькі карти. Якщо вам подобаються амбіції RotK і Nobunaga, ця гра для вас.
Допоможіть, будь ласка, зупинити силу
Гарне оновлення, зараз все працює
Мені подобається ця гра, тому що вона мене свербить до великої стратегічної гри для мобільних пристроїв. Деякі проблеми, які я маю з грою, є незначними, але я хотів би сподіватися, що проблеми з граматикою виправлені, більше взаємодії з різними героями. Я сподіваюся, що деякі з рядків головних героїв фракції змінено, тому що деякі з цих рядків не відповідають персонажу. Я все ще люблю гру, і я сподіваюся, що більше людей її підтримає, тому вона продовжує отримувати оновлення.
Дуже круто, хотів би побачити більші/інші карти. Рекомендую мати стиль карти, схожий на Glory of Generals або Total war. Супер крута гра, яка любить знання, було б добре, якби там був ринок героїв/торгівців чи таверна, де можна було б наймати героїв
Пристойно. Не те, що я очікував, але виглядає гарно, і мені завжди подобається хороша стратегічна гра. Ручне керування для бою мені трохи важко використовувати, особливо вчасно. Вивчаючи гру, також потрібно багато чого взяти, але я з нетерпінням чекаю виклику. Мені б хотілося, щоб підручник був трохи більш «вимушеним», як-от вибір імперії для початку та зосередження на тому, як грати в гру та розробляти більш глибоку стратегію з зазначеною імперією. Щоб я міг швидше зрозуміти
Я вперше граю у велику стратегічну гру, і мені подобається ця гра .Мені було цікаво, чи можете ви додати дві кнопки перемикання, які висвітлюють на карті, з ким я торгую і з ким у мене є альянс.
Все ще не можу грати, я отримую лише заставку Unity, а потім чорний екран назавжди. Дуже сподіваюся, що це буде виправлено, оскільки це виглядає як цікава гра.
Справді весела та захоплююча гра з поточними робочими фракціями! Рекомендовано для людей, які люблять будувати націю та завойовувати.
Я сподіваюся, що розробник оновить версію Android останніми оновленнями для ПК, а також коли вийдуть спеціальні ліги
Не можна грати в гру. Переходить на порожній екран, як тільки я його завантажую!
Так само, як згадували інші. Порожній чорний екран після логотипу unity.
Спливає екран завантаження з unity. Але після цього нічого робити не можна. Просто сірий екран. Зате виглядає круто. Можливо, несумісний із пікселем Google.
Хороша гра
Я дуже насолоджуюся цим. Я справді хотів би більше фази стратегічної битви. Як... Бригандина чи щось там навколо. Тим не менш, я повністю задоволений цією грою і сподіваюся побачити більше подібних ігор!
दो तीन चार खिलाड़ी खेल असल की नकल वाले गेम gsne
Чудова мобільна гра, коли вам набридло витрачати всі свої гроші на гачу. Я думаю, що розробники чудово попрацювали з ресурсами, до яких вони мали доступ. Досить просто для однієї з цих стратегій, але, чесно кажучи, я думаю, що це допомагає комусь, як я, який трохи випадковий, мати можливість просто насолоджуватися грою.