Post by inelenmaycoa on Mar 8, 2022 19:43:26 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ PK XD - Play with your Friends IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קוד לרמות אינסוף פרימוג'ים ▞▞▞
▞▞▞ PK XD - Play with your Friends 2022 version ▞▞▞
ממש לא טובה! התאכזבתי!🎃
מוש תקשיבו ותקשיבו לי טוב זה הכי כיפי בעולם 💓💓💓💓
נתתי למשחק הזה 2 כוכבים. כי המשחק הזה גם צריך לעדכן. כשאני מנסה לעדכן מדי, זה כל כך איטי וזה יכול להיות כל כך עלוב לשחק את המשחק הזה. אבל המשחק הזה כל כך כיף, אהבתי. במשחק הזה יש לי כל כך הרבה חברים ועוקבים. אני משחק במשחק הזה עם המשפחה והחברים שלי. זה כל כך כיף. תודה לך 😊. בבקשה אל תעדכן כל כך הרבה. זה כל כך צולע מדי לשחק. אנא.
אהבתי את המשחק הזה אבל הוא נתקע הרבה אז אתה צריך לעשות משהו כדי לפתור את הבעיה הזאת ....... תודה ואני אוהב את המשחק הזה מאוד .......
חחחחח אני מתה כל הזמן יש באגים ויש לי את אותה חיה כל הזמן חחחחח והפרסומת שקרנית חחחחחח
זה משחק מדהים אבל האם אתה יכול להכין את כל הפריטים, הבתים, הבגדים בחינם כי זה כל כך יקר בבקשה תעדכן שכל הדברים האלה הם בחינם ואם זה יקרה אני אתן לו משחק 5 כוכבים
המשחק הזה נחמד בשבילו שיחקתי אותו. 3 שנים זה משחק נחמד אבל הוא עלה הרבה אבני חן במשחק וכסף אמיתי 💰 בגלל זה אני לא אוהב את המשחק הזה עכשיו 😐 וזה משחק מכור
אני שונא את זה כשהסרתי והתקנתי בחזרה זה לא נותן לי לחזור לחשבון שלי נרשמתי אבל זה לא נותן לי ללחוץ "כבר יש לי חשבון" אוף המשחק הזה הוא זבל!!! הלוואי שמעולם לא ראיתי את האפליקציה המטופשת הזו 🤬🤬🤬🤬🤮🤮🤮🤮🤮 הו.. אני מצטער! חשבתי שזה באג סליחה על היותי מרושע שמתי שני כוכבים ואני מצטער ואיך ללחוץ על הקישור הזה?
גרוע רצךךךךך לזה קוראים רובלוקס!!!!🤣 שקרררר תאמינו לי נודרת שהתחלתי לשחק היה סבבה אבל אחר כך הבנתי שזה חיקוי וזה גרועה
זה מי אכי כפי באולם שאני שיחקתי מאיצאה לאוריד ומישהה רוצה לאציאה לי חברות הז כורים לי sofia123 ו הקוד 80294
PK XD - Play with your Friends রোমাঞ্চকর utft
הייתה לי את האפליקציה ומחקתי אותה😒 בגלל שאמרו בתגובות שיש וירוס💔 אבל אני אוהב אז אני מקווה שתורידו את הוירוס ואז אני ממשיך לשחק!!!😘😚☺
לויקוציטים
מישחק נחמד נתתי 3 כוכבים כי אחרי חצי שעה זה ניהיה משהם וגם אי אפשר לעשות מישתמש וסיסמא ואם אני מחליפה טלפון זה לא שומר לי את המישתמש😪
זה לא עובד תעשה עדכון שמתקן את זה בבקשה
בבקשה תעזרו לי המשחקים שלי בפיגור זו בעיה מאוד גדולה אני משחק עם כמה יוצרים ואז הוא משתחרר כל כך שאני לא יכול אפילו לזוז ישר בבקשה תקן את הפיגור אני אדרג 5 כוכבים
אתמול הצלחתי להיכנס עכשיו אני לא יכול להיכנס בבקשה תקן את זה
המשחק הזה לא נותן לי לאיכנס לא ממליצה בכלל
אני כל כך אוהב את המשחק הזה....אבל אני נותן לו 3 התחלות כי בבקשה תן לנו יותר בגדים ואם נשחק pkxd יום אחד יש לנו רק 3 או 4 חיידקים אז אתה יכול לעשות כשנשחק יום אחד נקבל 4 או 5 חיידקים ואני לא יכול לקנות דברים כי יש להם כל כך הרבה כסף ואין לי כסף כזה כמו 3500 או 4000 וגם 7900 אז בבקשה תעשו דברים כמו 2000 או 1000 ו-3000 ותפחיתו את זמן העדכון בבקשה אני מאוד אוהב שזה יהיה פחות תזמון בבקשה אני מבקש ממך pkxd בבקשה
זה ממש כיף אבל הלוואי שיהיה זול יותר לקנות דברים במשחק גם הלוואי שהיו לו עוד עולמות ודברים להגיד
למה כל הזמן יוצאת לה חיה?!
A play by Aline and Elroi Sapir from the Sapir familyFun and challenging game. ... PK XD - Explore and Play with your Friends!
זה סביר ץ
Step up your quiz game by answering fun trivia questions! ... Challenge friends and family in this. ... PK XD - Play with your Friends APK.
אני כל כך אוהב את המשחק הזה שאתה יכול להוסיף כמה חברים אם אתה רק אדם אחד אני מדרג את זה ב-5 כוכבים כי אני אוהב את המשחק הזה כל כך הרבה כשאני מסיר את ההתקנה שלו אבני החן שלי חזרו ל-0 פנינה והעולם כל כך יפה אז אני מדרג את זה משחק ואתה יכול אפילו לחכות לעדכון ואתה יכול לקנות כמה בתים יש לופט בית ובית עכביש בית עץ בית שעועית בית חללית הלו קיטי בית ובית איגלו המשחק הזה הוא הכי טוב וגם הדמות שלי הכי טובה ויש גם אווטארים
טוב מאוד רק זה מתחיל להיות משעמם כי יש רק שני משחקים
פעם אהבתי את המשחק! טחנתי בשביל מטבעות ואבני חן אבל הבעיה הייתה המחירים אבל זה משחק טוב. אני מניח
אני לא אוהב את המשחק הזה, אני מתכוון, אני רק רוצה לשחק את המשחק הזה אבל הוא תקוע עם טעינה ויציאה. אני רק רוצה לשחק רובלוקס אבל אני לא יכול בגלל המכשיר שלי בגלל זה אני משחק במשחק הזה אבל זה לא רוצה שאשחק את זה במשחק הזה גרם לי למחוק את המשחקים שלי כדי שיהיה קצת מקום!? זה כל כך מעצבן שזה כל כך בזבוז זמן להוריד
אני אוהב את המשחק הזה אבל אתה יכול להוסיף עוד מיני-משחקים ואופניים, מכונית או אופנוע בבקשה
היי.!! אני אוהב את המשחק הזה הרבה זמן אתה יודע. אבל עכשיו אני לא יודע מה קרה אני לא יכול לפתוח את החשבון שלי. ה-Wi-Fi שלי טוב, אני יודע את הסיסמה ואת האימייל/G-Mail שלי. אבל בכל פעם שאני מתחבר זה לא עובד, אני תמיד מחכה לזה longgggggggggg... אני מוחק את האפליקציה ומתקין אותה שוב אבל אני עדיין לא מצליח לפתוח את החשבון שלי 😭. בבקשה 🙏🥺🙏🙏🙏 תקן את הבעיה...
אז שיחקתי במשחק הזה מאז הפרסום הראשון ואני חייב לומר שהוא הגיע עד כה! אני פשוט אוהב את זה אבל אף משחק לא ממש מושלם יש לי כמה דברים הלוואי שהם יוסיפו מקום ראשון כדי לשים את הבית שלך על גבעה אני ממש אשמח לאפשרות הזו כי זה נותן יותר התאמה אישית ותוכל לבחור מבין גבעות שונות 2 זה לגרום לסנובורד החדש להשתמש בו ב-crazyrun בבקשה קניתי את הסנובורד עבור 3400 קישוטי יהיה נחמד להיות מסוגל להשתמש בו ב-crazyrun
כיף אבל לא משהו
זהו משחק מיוחד שהוא בדיוק כמו Roblox אבל אתה יכול להיות אורח או צריך להיכנס כדי להיות חלק מהמשחק הזה. במשחק הזה אתה צריך ליצור את האווטאר שלך לפני שאתה מתחיל אותו. אתה יכול גם לחקור את הבתים של אנשים אחרים וגם לתת לזה לייק. מה שכן, אתה יכול לעשות הרבה חברים במשחק הזה. זה המשחק האהוב עלי אי פעם ששיחקתי בו. זה גם משחק gr8
אפליקציה מהממת אני עשירה שמה זה כמו בית שני שלו היה לי מעולם משדרג ת'צמו ממכר אני ממליץ על המשחק
משחק לא טוב הוא אף פעם לא נטען וברגע שאני משחק הוא מוציא אותי החוצה והוא לא נותן לי להתאים אישית את הדמות שלי המשחק הזה חסר תועלת אל תמליץ על זה 😑🙄😒👎אני מסיר אותו
PK XD - Play with your Friends சாகசம் pgi
לא עושה לי עדכונים
אני מנסה לשחק את המשחק אבל, אחרי שאני משריץ מול הבית שלי, מגיעה תוספת מוזיקלית ואז המשחק מתחיל מחדש. אני אף פעם לא זוכה לחוות איך המשחק הוא. 😞😞😞
א פריילעכן געבורצטאָג for Android - APK Download
אני מאוד אוהב את המשחק הזה... אבל יש בו משהו שאני לא אוהב. העניין הוא שזה תמיד מתעדכן! כאילו, אני יודע שאתה רוצה שהמשחק שלך יהיה מבדר, אבל אתה יכול בבקשה ליצור גרסה אחת שלו ואז לעדכן אותו כמה פעמים בשנה?!
דירגתי 2 בגלל שהפרסומות במשחק אתמול בלילה שיחקתי את המשחק הזה בטלפון של אחותי התמכרתי למשחק אבל לא יורשה לעדכן כשאני מוריד אותו עכשיו אני כל כך עצוב שזה לא יעבוד עדכון לזה.2 כוכבים בלבד😥👉👈אנא תקן את זה
המשחק הזה משגע אותי אני אוהב את המיני משחקים אני אוהב את האי הכל כל כך מדהים אבל רק עוד דבר אחד שאבני החן כל כך קשה להשיג שאני רוצה לקנות את הבתים האחרים אבל זה היה כל כך קשה בבקשה תעשה את זה על ידי שימוש רק ב-10 אבני חן והשני הוא רק 5000 אז קל יותר להשיג את הבית. אני כבר חולק אותו עם 1 מחבריי שאני והיא עדיין משחקים במשחק הזה. ותודה על היוצר 🥰☺️😁
המשחק הזה מבאס. זה לוקח כל כך הרבה זמן לטעון. המסך פשוט היה שחור רק שחור. זה פשוט רע,!
פעם היה הרבה יותר כיף כשזה הוגדר במהדורת חג המולד. עכשיו זה איטי מדי ואני לא יכול לזוז מהר, אז אני אתן לו 3 כוכבים.
משעמם ברמות
האפליקציה לא עובדת לי ופעם הייתי מתה עליה שהיא נותנת לי להיכנס
BRAIN12: משחקי מילים וחשיבה APK Mod - AndroidHappyMod
זה לא נותן לשחק
אני לא מצליח להתקין זה כול הזמן כותב לי בהמתנה אתם מבינים את שבוע אני מנסה להתקין את זה ויש לי רק חמש אפליקציות שהורדתי. מה זה 133 מגה בית מה הקטע 👎👎👎
משחק נהדר אבל לפעמים הוא אומר "אין חיבור" אבל יש לי Wi-Fi. השתתף באירועים חדשים
PK XD - Play with your Friends Pakikipagsapalaran scov
משחק טוב מאוד!🙂😁😃👍 אני אוהב את המשחק הזה מאוד, אבל דבר אחד אני באמת חושב שהם צריכים להוסיף לנו מכוניות.
Sonic Dash - Endless Running არკადული ttmh